torsdag 15. april 2010

Pinlig om Erna Solberg i Adressa

I dag var det noe som lignet på en partiannonse på kommentarplass i Adresseavisen. Og en av de merkligste piruetter jeg har sett.

En reklamavisprodusent ved navn Petter Stocke-Nicolaisen har skrevet om hvorfor Erna Solberg er en vinner og hvorfor hun kommer til å bli statsminister. "Erna har lært seg å snakke. Hun skyter verbalt fra hoften, treffer velgerne i hjertet – og de faller for henne." Se artikkel.

Den så kalte kronikken var nermest utformet som en annonse i sitt innhold. En annonse for Høyre og Erna Solberg. Jeg ble litt overrasket over at Adressa i 2010 på kommentarplass tok inn den type stoff på kommentarplass.

Derfor googlet jeg opp skribenten og fant fort ut han var en tidligere Unge Høyre-leder fra Oslo. Men nå starter det morsomme. De ganger han er blitt lagt merke til er det fordi han har gått beinhardt ut mot Erna Solberg.

For mindre enn et år siden skrev han:

27.3.09 i Dagens næringsliv: "Svakt politisk lederskap karakteriseres først og fremst av at intet nytt skjer. Skal man gjøre noe nytt, må man nemlig ta sjansen på ikke å lykkes:. Det kunne ikke Jan Petersen, og det kan ikke Solberg" Videre: "Jeg har ikke noe personlig imot Erna Solberg. Men hun eier ikke karisma, hun fremstår som en kommunegrå byråkrat, som er god til å holde orden - men som ikke får saker på dagsordenen. "

Videre: Kast Erna Solberg, råd: «Velg Kristin Clemet til ny leder på vårens landsmøte».

"Høyre-bølgen er blitt et mageplask. Erna må gå."

23.7.09 i Dagens Næringsliv, om hvorfor Kristin Clemet og ikke Erna Solberg må være statsministerkandidat for Høyre: "Den eneste i Høyre som kan detronisere Jens Stoltenberg og Siv Jensen i debatt."

Jeg har ikke sterke meninger om Erna Solberg. Hun er nok en grei Høyre-dame. Men jeg har meninger om debattanter som gjør piruetter- Hvis man ikke klarer å stå for hva man har sagt så bør man holde kjeft.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kremt. Jeg leste begge kommentarer. Det er mange lidenskapelige mennesker i politikken har jeg latt meg erfare.