lørdag 8. november 2008

News from Shephards Bush

Uten adgang till skandinaviske tegn skrives dette fra Shephards Bush i West-London.

Brittiska aviser er opptatt av at Labour sensationellt vann ett fyllnadsvalg til Parlamentet. The Guardian beskriver det som "Euphoria at No 10". De ser det som en personlig revansj for Gordon Brown etter at han i lang tid har varit en looser. Dette er no jeg har blogget om i oktober.

I veckan var jag i brittiska underhuset och lyssnade pa nar en komitte diskuterte droger och inte minst klassifisering av cannabis og marijuana. "Draft Misuse of Drugs Act 1971".

Labour og Torys var eniga om att det skulle klassifiseras i hop med tyngre stoff, mens Lib-dem ville ha en mildarde klassifisering av detta.

Mitt syn er delt. Jeg tror at dette kanskje ikke er mye farligere enn alkohol. Men vi har nok problemer med alkohol allerede sa hvorfor legge til rette for at flere droger skal bli en del av var kultur? Hva mener du?

Etter det lysnet jeg pa sporsmalsrunde i kammeren. Dere vet den klassiske der regjeringen sitter pa den ene siden og opposisjonen pa den andre. Det var Home secretary Jacqui Smith som svarte pa rare sporsmal.

Ingen kommentarer: